SPJ:N TALVIPÄIVÄT 2018

Suomen Pystykorvajärjestön vuosikokous ja päänäyttely Rokualla 17.-18.3.2018

 

Pohjan Karhukoirayhdistys järjesti Talvipäivät yhteistyössä Oulun Seudun Pystykorvakerhon ja Suomen Pystykorvajärjestön kanssa. Tapahtumapaikkana oli Rokua Health & Spa Hotel, joka sijaitsee Utajärvellä, 80 km Oulusta. 

Rokua tarjosi hyvät puitteet talvipäivien järjestämiselle ja tapahtuma onnistui kokonaisuutena hyvin. Vuosikokoukseen osallistui arviolta 250 henkilöä ja näyttelyyn lähes saman verran.

OSPK:n ja PKKY:n yhteistyö toimi jouhevasti ja SPJ hoiti myös oman osansa kokousjärjestelyistä. Näyttelypäivänä hieman harmaita hiuksia aiheutti kova puuskittainen tuuli, joka meinasi viedä kehäteltat mennessään. Muuten sää oli sopiva pystykorvaväen ulkotapahtumalle ja koirien arvostelua oli kehien laidalla hyvä seurata ilmainen näyttelyluettelo kourassa. Jopa kotisohvilla saatiin arvostelua seurata reaaliajassa, sillä kehissä toteutettiin online-tulostallennus ja myös arvostelut ilmestyivät nettiin heti koiran arvostelun päätyttyä.

Suuri kiitos kaikille järjestäjille, talkoolaisille, tuomareille, näytteilleasettajille ja sponsoreille sekä Showlinkille näyttelypalveluista! Saimme yhdessä hienon tapahtuman aikaiseksi.

 

PÄÄNÄYTTELY

Päänäyttelyn tulokset koirakohtaisine arvosteluineen löydät Showlinkin tulospalvelusta.

 

ARVONTOJEN VOITTAJAT

Rokualla arvottiin kolme arvokasta palkintoa; lauantaina myytiin tutka-arpoja ja sunnuntaina koiranruoka-arpoja, ja niiden lisäksi näyttelyyn osallistuvien kesken arvottiin tutka.

Lauantaina Ultracomin tutkapannan ohjelmistoineen voitti Veikko Kallunki Kuusamosta. Sunnuntaina Valion vuoden koiranruuat voitti Kalle Veteläinen Kuhmosta. 
Toisen Ultracomin tutkapaketin voitti näyttelypäivänä ppk Tolppapellon Elli, jonka omistaa Janne Paakkola Iistä. 

Paljon onnea voittajille!